Voor vele doeleinden geschikt,
ervaar het zelf!

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Wat is SoftWash?

SoftWash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën welke vuil, stofaanslag,
insectennesten en spinnenwebben direct reinigt. Tevens doodt het direct alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Benieuwd waar deze techniek geschikt voor is: ZIE HIER ALLE DIENSTEN

SoftWash verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk-reiniging. Het resultaat blijft vier tot zes keer langer zichtbaar. Hogedruk-reinigen is vaak het visueel verwijderen van het vuil echter de oorzaak blijft vaak diep in de poriën het vuil aanwezig.
Hogedruk-reiniging wordt ookwel vergeleken met het scheren van de vervuiling. Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen; zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongediertebestrijding.

SoftWash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is hogedruk reiniging slechts een oppervlakkige (visueel waarneembare) reiniging waarbij de organismen min of meer ‘geschoren’ worden om hiermee de groeimogelijkheid te verhogen voor het aangroei van deze organismen. 

Als organismes als alg, bacteriën, schimmel (korst) mos en meeldauw niet direct gedood worden groeit het sneller dan voorheen weer aan. SoftWash is alleen daarom al zinvol omdat hierbij de organismen gedood worden tot in het wortelstelsel. Nieuwe aangroei van organisme is dan alleen nieuwe aangroei zoals deze ontstond na de nieuwbouw van uw pand.

Geschiedenis SoftWash
‘al meer dan 27 jaar’…

SOFTWASH bestaat al meer dan 27 jaar en vindt zijn oorsprong in Amerika.
De Amerikaanse horticus A.C. Lockyer heeft jaren gewerkt met het ontwikkelen en prayen van beplanting tegen schimmels en bacteriën.
Hierbij werden speciale chemicaliën ontwikkeld. 

Deze (reinigings) middelen hebben een speciale formule om organische aantastingen en vervuiling te behandelen en de bron ervan te doden. Door al deze kennis toe te passen in de reiniging- en behandelingsmethodiek is uiteindelijk het SOFTWASHEN geboren.

IMG_0324 IMG_0463
IMG_4066 IMG_4075
IMG_3919 IMG_3926
IMG_3877 IMG_3899

Techniek SoftWash

SoftWash Systems is altijd aan het innoveren. Onder de bezielende leiding van grondlegger A.C. Lockyer is de standaard enorm verhoogd door te luisteren naar de SoftWash professional. Niet alleen door educatie en business systemen maar ook door het ontwikkelen van apparatuur die eenvoudig in gebruik en onderhoud zijn en die de verspilling van chemie en andere bronnen voorkomen. 

Onze mengmodule speelt hierbij de hoofdrol de mengtechnologie laat zich niet vergelijken met venturi injectie. Deze mengtechnologie beperkt overgebruik van chemie in vergelijking met de traditionele “onebatching” methode tot een minimum. Deze mengtechnologie werkt altijd en overal, afstand en hoogte hebben hierop geen invloed. Dit garandeert een altijd constante mix voor een perfect resultaat op (bijna) elk oppervlak.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Waarom SoftWash boven hogedruk?

  • Geen schade aan dak of gevel of aantasten van coating
  • Geen dure coating nodig
  • Meer dan reinigen
    • ontsmetten oppervlak
    • verwijderen van alle wortels van organismen
  • Gebruikt slecht 1/3e van het water 
Foto van situatie (max10mb)