Op een milieuvriendelijke manier
je terras laten reinigen?

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Terras Reinigen

Is uw terras flink vervuild en nodig toe aan een schoonmaakbeurt? Bij Poseidon Softwash
bent u aan het juiste adres voor het laten reinigen van uw terras, terrastegels, tuintegels,
vlonders en bestrating. Wij bieden een kwalitatieve en duurzame reiniging door middel van
de milieuvriendelijke SoftWash-methode. Dankzij onze hoogwaardige reiniging bent u
voorzien van een langdurig schoon resultaat.

Over de SoftWash-methode

SoftWash is een methode waarbij bacteriën, algen en andere organismen worden verwijderd met biologisch afbreekbare chemicaliën op basis van water. Deze producten zijn geheel afbreekbaar binnen de 20 dagen. De milieuvriendelijke stoffen die wij gebruiken om uw terras te reinigen dringen tot diep in het materiaal en ontsmetten het volledige oppervlak. Hierdoor wordt vuil meteen verwijderd en bacteriën, algen, mos, schimmels en meeldauw worden gedood. Zo garanderen wij dat uw terras grondig gereinigd en ontsmet is.

De voordelen van SoftWash

Met SoftWash bent u verzekerd van een duurzame, milieuvriendelijke reiniging van uw terras. In vergelijking met een hogedrukreiniging gebruikt SoftWash slechts één derde van het water. Een reiniging met hogedruk kan schade veroorzaken en verwijdert het vuil enkel visueel, terwijl de oorzaak tot in de poriën aanwezig blijft. Daarnaast is het resultaat van een SoftWash-reiniging wel vier tot zes keer langer zichtbaar. Hierdoor hoeft u het terras minder vaak te laten reinigen en bespaart u heel wat kosten op lange termijn.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Waarom uw terras laten schoonmaken?

Het frequent laten reinigen van uw terras is essentieel voor het behoud van een optimale conditie van de materialen. Door regelmatig een schoonmaakbeurt te laten uitvoeren stapelt het vuil zich namelijk niet op en houdt u de terrastegels, tuintegels, bestrating en vlonders in uitstekende staat. Hierdoor gaan de materialen langer mee. Daarbovenop waarborgt u een nette uitstraling van uw tuin.

Terrastegels en tuintegels laten reinigen

Buitentegels worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden zoals regen, zon, sneeuw, hagel, wind en dergelijke. Daardoor ontstaat er mosvorming en vuilaanslag. Voor een goed onderhoud van uw terrastegels en tuintegels dient u deze regelmatig te laten reinigen. Poseidon Softwash staat voor u klaar om de tegels professioneel schoon te maken met SoftWash en uw terras er weer brandschoon te laten uitzien.

Bestrating laten reinigen

Ook uw bestrating krijgt heel wat te verduren door de blootstelling aan verschillende weersinvloeden. Het gevolg hiervan is dat er groene aanslag, algen, vuil en mossen worden gevormd op en tussen de bestrating. Met onze effectieve SoftWash-behandeling reinigen we uw bestrating tot diep in de kern van de vervuiling. Daarbij wordt de ontwikkeling van vuil en aanslag verhinderd, zodat u voor lange tijd een schoon resultaat heeft.

Vlonders laten reinigen

Uw vlonders laten reinigen zorgt ervoor dat het terras terug een frisse uitstraling krijgt en u hier optimaal van kunt genieten tijdens mooie dagen. Wij reinigen de vlonders snel en efficiënt met SoftWash en verwijderen daarbij al het hardnekkige vuil. Tevens voorkomt het schoonmaken van uw vlonders gladheid en eventuele valpartijen op het terras.

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)