Verleng de levensduur van je dak!

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Dakreiniging

SoftWash Dakreiniging

Grondige dakreiniging die ook nog eens milieuvriendelijk is: met de SoftWash methode worden bacteriën, algen en andere organismen met biologisch afbreekbare chemicaliën verwijderd. Een tijdige reiniging verlengt de levensduur van uw dak en zorgt voor een representatieve uitstraling. Maak snel een afspraak met Poseidon SoftWash en wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Wat is SoftWash?

SoftWash is een unieke reinigingstechniek waarbij biologisch afbreekbare chemicaliën op waterbasis toegepast worden. In tegenstelling tot reiniging met een hogedrukspuit, dringen deze milieuvriendelijke stoffen diep door in het materiaal en ontsmetten het oppervlak. Vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben worden zo direct gereinigd en algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden gedood. Het resultaat is een ontsmet en grond gereinigd oppervlak.

Soorten dakvervuiling

Kies jouw dak vervuiling en ontdek hoe wij jouw dak schoon maken!

Soorten daken

Kies jouw dak soort en ontdek hoe wij jouw dak schoon maken!

Waarom kiezen voor SoftWash dakreiniging?

Uw dak schoonhouden is van belang voor de levensduur van uw dak. Wanneer u uw dak niet tijdig reinigt, zullen bacteriën, algen en andere organismen toeslaan met lekkages als gevolg.

Bij hogedruk dakreiniging kan er vaak schade veroorzaakt worden en is de dakreiniging enkel oppervlakkig. Hierdoor zullen bacteriën en andere organismen binnen de kortste tijd terugkeren. Met de SoftWash methode van Poseidon SoftWash wordt uw dak grondig gereinigd en gedesinfecteerd op een milieuvriendelijke manier.

Doordat SoftWash doordringt tot de kern van de vervuiling, ziet uw dak er nadat wij het onder handen genomen hebben, weer als nieuw uit. De SoftWash methode zorgt ervoor dat u lang van uw schone, representatieve dak kunt genieten. U hoeft het daardoor minder vaak te laten reinigen waardoor u op de lange termijn kosten bespaard.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Milieuvriendelijk en duurzaam

SoftWash is een duurzame, ecologisch verantwoorde vorm van dakreiniging. De chemicaliën die gebruikt worden zijn 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Daarnaast zorgt een dakreiniging met deze methode ervoor dat uw dak langer meegaat en u minder vaak reparaties en onderhoudsbeurten uit zal moeten voeren. 

Het duurzame karakter van SoftWash is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)