Gevelreiniging zonder
hoge druk!

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

SoftWash Gevelreiniging

Uw gevel is het visitekaartje van uw huis en beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf. Het schoonmaken van uw gevel zorgt er niet alleen voor dat uw pand er mooier uitziet en meer waarde heeft, maar houdt deze ook vochtvrij en zorgt voor een beter leefklimaat. 

Wilt u uw buitenmuur reinigen op een grondige, milieuvriendelijke manier? Dan bent u Poseidon SoftWash aan het juiste adres! Maak nu snel een afspraak en wij laten uw gevel er weer als nieuw uitzien!

 

Wat is SoftWash?

Met de SoftWash methode worden bacteriën, algen en andere organismen met biologisch afbreekbare chemicaliën op waterbasis verwijderd. In tegenstelling tot uw gevel schoonmaken met een hogedrukspuit, dringen de milieuvriendelijke stoffen die wij gebruiken om uw muur te reinigen diep door in het materiaal en ontsmetten het oppervlak. 

Vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben worden zo direct verwijderd en algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden gedood. Het resultaat? Een ontsmette en grond gereinigde gevel.

Soorten Gevel vervuiling

Kies jouw gevel vervuiling en ontdek hoe wij jouw gevel schoon maken!

Waarom kiezen voor SoftWash gevelreiniging?

Uw muur schoonhouden is niet alleen van belang voor de levensduur van uw gevel maar ook voor de waarde van uw huis. Wanneer u uw gevel niet (tijdig) schoonmaakt, wordt deze aangetast door vervuiling als schimmels, stof, vocht en klimplanten. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw gevel er minder mooi uitziet, hij kan er ook dusdanig door worden aangetast dat de achtergelegen spouwmuur en eventuele isolatiematerialen beschadigd worden, waardoor vocht en koude uw woning binnen kan dringen.

Het schoonmaken van uw gevel met een hogedrukspuit is enkel oppervlakkig, bacteriën en andere organismen zullen binnen de kortste tijd terugkeren. Met de SoftWash methode van Poseidon SoftWash desinfecteren en reinigen we uw buitenmuur grondig op een milieuvriendelijke manier. Doordat SoftWash doordringt tot de kern van de vervuiling, ziet uw gevel er nadat wij hem onder handen genomen hebben, er weer als nieuw uit wat uw woning gelijk in waarde doet stijgen.

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Duurzaam uw gevel schoonmaken met SoftWash

SoftWash is een duurzame, ecologisch verantwoorde vorm van gevelreiniging. De chemicaliën die wij gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. De SoftWash methode zorgt ervoor dat u lang van uw schone gevel kunt genieten. 

U hoeft hem daardoor minder vaak te laten reinigen waardoor u op de lange termijn kosten bespaard. Door uw muur te reinigen met deze methode, zal u minder vaak reparaties en onderhoudsbeurten uit moeten voeren. Het duurzame karakter van SoftWash is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)