SoftWash dakreiniging,
Golfplaten laten reinigen?

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Golfplaten Reinigen

Poseidon SoftWash is uw betrouwbare partner voor het reinigen van de golfplaten op uw dak. Dit is een prominent onderdeel van de woning en springt meteen in het oog. Het is daarom essentieel om de golfplaten schoon te houden en ervoor te zorgen dat ze een mooie uitstraling hebben. Wij helpen u hier graag bij door de milieuvriendelijke SoftWash-reiniging toe te passen. Hiermee verwijderen we al het vuil, waardoor uw dak in goede staat blijft. Het schoonmaken van de golfplaten is tevens belangrijk om te voorkomen dat vervuiling, zoals schimmels, bacteriรซn en andere organismen het oppervlak aantasten en er lekkages ontstaan.

Milieuvriendelijke golfplaten reiniging door middel van SoftWash

Met een schoonmaakbeurt van Poseidon SoftWash stralen uw golfplaten als nooit tevoren. Wij reinigen de golfplaten grondig door middel van de duurzame SoftWash-techniek zonder hogedruk in te zetten. Hierbij gebruiken we stoffen die 100% biologisch afbreekbaar zijn en tot diep in de kern van het materiaal doordringen. Bovendien ontsmetten de stoffen het volledige oppervlak. SoftWash verwijdert vuil, insectennesten, stofaanslag en spinnenwebben. Ook doodt deze effectieve methode bacteriรซn, algen, schimmels, meeldauw en mos. Het resultaat is een stralend schoon oppervlak dat langdurig schoon blijft. Hierdoor hoeft u de golfplaten minder frequent te laten schoonmaken door een professional en bespaart u een hoop kosten.

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash dakreiniging? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31616004118 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
โ‚ฌ395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)