SoftWash dakreiniging,
Dakshingles laten reinigen?

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Dakshingles Reinigen

Zijn de dakshingles op uw dak grondig vervuild en wilt u deze laten schoonmaken? Dan bent u bij Poseidon SoftWash aan het juiste adres. De dakshingles vormen het visitekaartje van uw woning en komen het beste tot hun recht wanneer ze schoon zijn. Het reinigen van shingles zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is ook belangrijk om uw dak in goede staat te houden. De pannen kunnen namelijk worden aangetast door vervuiling zoals schimmels, bacteriën en andere organismen. Een mogelijk gevolg hiervan is het ontstaan van lekkages. Wij helpen u om dit ongemak te voorkomen door de shingles op een milieuvriendelijke manier schoon te maken door middel van SoftWash.

Duurzame SoftWash-reinigingstechniek

De SoftWash-methode is een duurzame reinigingstechniek. Hierbij gebruiken we 100% biologisch afbreekbare chemicaliën op basis van water. De stoffen hebben een milieuvriendelijk karakter en dringen tot diep in de kern van het materiaal. Ook ontsmetten ze het gehele oppervlak. Bij het schoonmaken van de shingles verwijderen we vuil, insectennesten, stofaanslag en spinnenwebben. Verder worden ook algen, bacteriën, schimmels, meeldauw en mos verwijderd. Kortom: door de SoftWash-techniek toe te passen reinigen we het oppervlak van de shingles grondig en blijven ze zeer lang schoon. Dit zorgt ervoor dat u de dakshingles minder frequent onder handen moet laten nemen. Ideaal voor het milieu en om te besparen op schoonmaakkosten.

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash dakreiniging? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31616004118 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)