SoftWash dakreiniging,
Leipannen laten reinigen?

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Leipannen Reinigen

Heeft u een dak met leipannen en wilt u deze professioneel laten schoonmaken door een expert? Poseidon SoftWash komt al het vuil vakkundig verwijderen van uw dakpannen. Het regelmatig reinigen van de leipannen is belangrijk om het dak in goede conditie te houden. Vervuiling zoals bacteriën, schimmels en andere organismen tasten de pannen namelijk aan. Dit ziet er niet alleen minder mooi uit, maar kan bovendien ook leiden tot lekkages. Laat daarom uw leipannen frequent schoonmaken door ons ervaren team en geniet van een langdurig schoon resultaat. Na de behandeling zien uw leipannen er weer gloednieuw uit en straalt uw dak als nooit tevoren.

Duurzame SoftWash-reiniging zonder hogedruk

Bij Poseidon SoftWash reinigen we de leipannen door middel van de SoftWash-methode. Dit is een duurzame reinigingstechniek waarbij wij 100% biologisch afbreekbare chemicaliën op basis van water gebruiken. Deze stoffen zijn milieuvriendelijk en dringen tot diep in de kern van het materiaal door. Daarbij ontsmetten ze het volledige oppervlak. Door deze methode toe te passen verwijderen we vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben. Algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden tevens gedood. Het resultaat is een grondig gereinigd oppervlak dat langdurig schoon blijft. Dankzij SoftWash hoeft u de leipannen minder vaak te laten schoonmaken. Ideaal voor het milieu en fijn voor uw portemonnee!

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash dakreiniging? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31616004118 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)