Voor vele doeleinden
geschikt, ervaar het zelf!

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Dakpannen Reinigen

Dakpannen reinigen zonder hogedruk

Een schoon dak is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw huis, het tijdig laten reinigen van uw dakpannen zorgt ook voor minder lekkages. Met de Softwash methode laat u op een milieuvriendelijke manier uw dakpannen reinigen zonder hogedruk. Wilt u lang kunnen genieten van een grondig gereinigd dak? Dan bent u Poseidon SoftWash aan het juiste adres. Maak nu snel een afspraak en wij laten uw dak er weer als nieuw uitzien!

Wat is SoftWash?

SoftWash is een duurzame, ecologisch verantwoorde vorm van dakreinigingen. Met de Softwash methode worden bacteriën, algen en andere organismen met 100% biologisch afbreekbare chemicaliën op waterbasis verwijderd. In tegenstelling tot wanneer u een hogedrukspuit gebruikt, dringen de milieuvriendelijke stoffen die wij gebruiken diep door in het materiaal en ontsmetten het oppervlak. Vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben worden zo direct verwijderd en algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw worden gedood. Het resultaat van dakpannen reinigen zonder hogedruk? Een ontsmet en grond gereinigd dak. U hoeft uw dak minder vaak te laten reinigen waardoor u op de lange termijn kosten bespaard. Door uw dakpannen te reinigen zonder hogedruk, zal u minder vaak reparaties en onderhoudsbeurten uit moeten voeren. Het duurzame karakter van SoftWash is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

De Top 10 Voordelen van Softwash

Waarom kiezen voor dakpannen reinigen zonder hogedruk?

Uw dak schoonhouden is niet alleen van belang voor de levensduur van uw gevel maar ook voor de waarde van uw huis. Wanneer u uw dak niet (tijdig) schoonmaakt, wordt deze binnen no-time aangetast door vervuiling als bacteriën, schimmels en andere organismen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw dak er minder mooi uitziet, het kan er ook dusdanig door worden aangetast dat er lekkages ontstaan.

Het schoonmaken van uw dakpannen met een hogedrukspuit is enkel oppervlakkig, bacteriën en andere organismen zullen binnen de kortste tijd terugkeren. Kiest u voor dakpannen reinigen zonder hogedruk dan dringen de biologisch afbreekbare chemicaliën door tot de kern van de vervuiling. Na een SoftWash behandeling van Poseidon Softwash zien uw dakpannen er weer als nieuw uit en is de kans op lekkages sterk verminderd.

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)