SoftWash dakreiniging,
Betonpannen laten reinigen?

Veel doeleinden

Behandelingen van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en bijzondere objecten.

Milieu bewust

100% Biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen. Tot wel 66% minder waterverbruik ten opzichte van conventionele technieken.

Duurzaam

Waardevermeerdering van uw object. Resultaat 4 tot 6 keer langer zichtbaar en lagere onderhoudskosten.

Betonpannen Reinigen

Bij Poseidon SoftWash kunt u terecht om verschillende soorten daken te laten schoonmaken, waaronder betonpannen. Wij verwijderen op een milieuvriendelijke manier de vervuiling van de dakpannen, zodat deze er weer nieuw uitzien. Een schoon dak is namelijk het visitekaartje van uw woning. Door de betonpannen op regelmatige basis te reinigen zorgt u ervoor dat het dak in goede staat blijft. Daarnaast is een frequente schoonmaakbeurt belangrijk om lekkages te voorkomen. Vervuiling zoals bacteriën, schimmels en andere organismen tasten de pannen namelijk aan. Wij staan voor u klaar om uw betonpannen een grondige reiniging te geven. Zo bent u verzekerd van een schitterend en langdurig resultaat.

Reinigen van betonpannen met SoftWash

Het schoonmaken van uw betonpannen wordt uitgevoerd zonder hogedruk door middel van de SoftWash-techniek. Bij een reiniging met een hogedrukspuit worden bacteriën en andere organismen enkel oppervlakkig verwijderd, waardoor ze binnen de kortste tijd terugkeren. SoftWash daarentegen dringt tot diep in de kern van de vervuiling en ontsmet het volledige oppervlak. Voor deze duurzame, ecologische reinigingsmethode gebruiken we 100% biologisch afbreekbare chemicaliën op basis van water. Hiermee verwijderen we vuil, stofaanslag, spinnenwebben en insectennesten. Daarnaast doden we algen, schimmels, bacteriën, mos en meeldauw. De schoonmaaktechniek biedt een grondige reiniging van uw betonpannen en zorgt voor een oppervlak dat lang schoon blijft.

Contact

Heeft u vragen over onze SoftWash dakreiniging? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31616004118 of door een mailtje te sturen naar info@poseidonsoftwash.nl.

De Top 10 Voordelen van Softwash

Direct een offerte

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

info@poseidonsoftwash.nl
of bel: +31(0)6 160 041 18

Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt vragen wij
€395,- excl btw.

Foto van situatie (max10mb)